muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Els hotelers mallorquins exposaran les seves propostes a la Moncloa

Zapatero rebra els màxims representants de la Federació a Madrid

La Federació Hotelera de Mallorca (Fehm) té previst trobar-se amb el president del Govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, a Madrid per parlar de les seves propostes sobre la reforma de la Platja de Palma. Així ho acordaren ahir el president de la Fehm, Antoni Horrach, i Zapatero en el breu encontre que tingueren durant el X congrés de l'Institut d'Empresa Familiar que tingué lloc a Palma. A la reunió, pendent encara de concretar la data, els empresaris aniran de la mà del president de l'Executiu balear, Francesc Antich, i del delegat del Govern, Ramon Socias. ZP els ha demanat que vagin a veure'l amb les «idees clares» del que volen fer i parlar així del que ha de ser aquest projecte pioner dins el sector turístic balear i espanyol.

Horrach mostrà la seva satisfacció i agraïment pel fet que Zapatero hagués inclòs en el discurs de clausura del congrés el turisme com un dels aspectes en els quals s'ha d'incidir i treballar. I més encara que fes referència a la remodelació de la Platja de Palma com a projecte de referència, que està disposat a impulsar. En aquest sentit, el representant dels hotelers mallorquins considerà que tot i que encara no s'ha concretat el finançament de la reforma integral de la Platja de Palma, les administracions estan fent passes per posar-la en marxa i han aconseguit el màxim consens entre elles.

Per altra banda, Horrach destacà la «total predisposició» no només del Govern balear, a través del conseller de Turisme, Francesc Buils, sinó també de la resta d'administracions com ara el Consell de Mallorca, amb Isabel Oliver, o l'Ajuntament de Palma per col·laborar en l'impuls al turisme, sempre des del diàleg amb el sector. «El Pacte de Progrés de fa vuit anys ha passat a la història, l'actitud d'actual és completament diferent», assenyala contundent Horrach.

Aquesta és una consideració que se sent des de la majoria del sector turístic. En el cas dels hotelers, sembla que a diferència d'altres moments, la comunciació és fluïda i cordial amb les diferents administracions que governen. No obstant això, hauran d'afrontar una sèrie de temes menys amables que el de la reforma de la Platja de Palma, com són la reconversió d'hotels o el turisme residencial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris