nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

ZP es compromet a dur endavant la reforma integral de la Platja de Palma

El cap de l'Executiu vol que sigui «projecte de referència» del nou turisme a Espanya

El president del Govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, reiterà a Palma el compromís del seu Executiu per dur endavant la reforma integral de la Platja de Palma, en col·laboració amb el Govern balear, els ajuntaments i el sector privat, i fer-ne un «projecte de referència» d'una «nova etapa del turisme» a Espanya. Zapatero realitzà aquestes declaracions durant la conferència de clausura del X Congrés de l'Empresa Familiar a Palma, i afegí que les Illes han de pendre el lideratge del procés de canvis que viu el sector turístic. «No podem quedar quiets», insistia davant un auditori en el qual es trobaven alguns dels empresaris més internacionals del sector turístic balear.

El cap de l'Executiu ja havia transmès aquestes intencions al president del Govern balear, Francesc Antich, a qui assegurà es donarà una «empenta forta» al projecte de reforma integral en el qual «ja treballa» el ministre d'Indústria, Comerç i Turisme, Joan Clos. «Haurà de ser un projecte de remodelació de qualitat, innovador i amb un atractiu singular», remarcà Zapatero, que transmeti al món una visió del turisme a Espanya d'acord amb els nous temps. En aquest sentit, confià que el concurs internacional convocat per reformar la zona «torni a posar Palma i la seva badia en un lloc destacat».

Tot i que les declaracions de bones intencions sobre la remodelació de la Platja de Palma són constants de part de les administracions implicades, sembla que el sector valorà de manera positiva les paraules del president del Govern central.S'entenen com un compromís ferm del màxim representant de Madrid i com una passa més dins aquest projecte, que troben «essencial».

D'altra banda, coincideixen en el temps amb l'anunci efectuat per la secretaria de Turisme, dependent del Ministeri, d'una partida d'un milió d'euros amb càrrec als pressuposts de l'Estat de 2008 per iniciar algunes accions de remodelació de la zona. A aquesta partida s'hi afegeix l'anunciada ahir pel conseller de Turisme, Francesc Buils, d'un milió d'euros més.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris