muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Madrid aportarà un milió d'euros per la reforma de Platja de Palma

Aquesta primera contribució es carregarà als pressuposts del 2008

El Govern central realitzarà una primera aportació d'un milió d'euros amb càrrec a una partida dels pressuposts generals de l'Estat pel 2008 per tal d'activar el pla director per a la reforma integral de la Platja de Palma i «fer algunes actuacions concretes». Aquest va ser el compromís que adquirí la secretària general de Turisme, Amparo Fernández, durant la reunió de la Junta Rectora del Consorci, que gestiona aquesta iniciativa, i que va ser convocada pel conseller de Turisme, Francesc Buils. A la convocatòria, hi assistiren també la batlessa de Palma, Aina Calvo; la consellera de Turisme del Consell de Mallorca, Isabel Oliver; el director general d'Ordenació Turística del Govern, Santiago Balaguer; el batle de Llucmajor, Lluc Tomàs; el delegat del Govern, Ramon Socias; i la cap de gabinet de la secretària general de Turisme, Isabel Garañá.

Aquesta primera aportació serà efectiva, sense perjudici de les que faran el Govern balear, el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, el Consell de Mallorca i els ajuntaments de Palma i Llucmajor, segons assenyala en un comunicat la Conselleria de Turisme. L'objectiu de Buils amb aquesta reunió era donar «l'impuls definitiu» a aquesta reforma de la Platja de Palma.

De moment i a l'espera que les administracions concretin el finançament d'aquesta iniciativa, que tots consideren que ha de ser 'pionera i un exemple' de reconversió en l'àmbit internacional, continua el procés del concurs internacional d'idees per a la reforma de la zona. La presentació de projectes estarà oberta fins al proper 19 de novembre i fins ara ja s'han registrat un total de 25 iniciatives. Segons Buils, el Govern aposta per la màxima diligència en l'adjudicació del projecte. De fet, es farà abans de finals d'any. Per altra banda, la reunió de la Junta Rectora també va servir per anomenar els membres del jurat del concurs internacional d'idees per a la definició de la reconversió de la Platja de Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris