muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

La Fira Verda i del Bon Gust obre el compte enrere per al Dijous Bo

Milers de persones participaren el cap de setmana de la primera fira

A Inca es respira des d'aquest cap de setmana ambient de festa i és que l'arribada de la Fira Verda i del Bon Gust porta l'anunci de la proximitat de la mare de totes les Fires, el Dijous Bo, que se celebra el proper 16 de novembre. Les fires s'han convertit en una moda però hem de dir que Inca sap viure-les i des de divendres la ciutat és un formiguer de gent independentment de l'hora en què es passegi. Els passeigs multitudinaris d'ahir són només una petita mostra de allò que ha de venir.

Com ja ve sent tradicional Inca dedica la primera de les seves tres tradicionals fires prèvies al Dijous Bo, a les plantes, encara que en aquesta ocasió les autoritats municipals ens la presenten sota el nom de Fira Verda i del Bon Gust.

A l'envoltant olor de flors se suma enguany la celebració a la plaça Mallorca de la Fira del Bon Gust, una aposta pels productes gastronòmics de qualitat i a pocs metres, en l'avinguda Reis Catòlics, s'estrena la Fira Mediambiental amb l'objectiu de concienciar a la població sobre el reciclatge i la conservació del medi ambient.

Repeteixen també dins del programa d'actes altres iniciatives d'èxit com la Trobada Bonsai o els enginyosos jocs infantils de Guixot de Vuit, fets amb material reciclat.

La Fira Verda va rebre ahir milers de visitants i deixa amb bona boca per repetir experiència el proper cap de setmana amb la segona de les fires prèvies a la celebració del Dijous Bo. Aquesta, destinada a l'esport, el lleure i el motor. La tercera fira, el primer cap de setmana de novembre, serà la fira d'època i només quedarà una setmana de descans abans d'enfrontar-se a la més gran de totes les fires: el Dijous Bo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris