muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

La Sala llança un pla per dinamitzar el castell com un atractiu turístic

Es faran visites guiades i una gran campanya de merchandaising

L'Ajuntament de Capdepera treballa en un ambiciós pla per recuperar l'emblemàtic castell com a reclam turístic alhora quevol dinamitzar i donar vida al centre històric del poble. Es tracta d'un extens projecte que inclou una sèrie d'actuacions amb l'objectiu de conjugar el patrimoni del municipi amb l'oferta turística. El president del Patronat del Castell, Mateu Garau, va comentar que «una sèrie d'empreses especialitzades en dinamització ens han presentat un projecte per revitalitzar el castell i el seu entorn. Es tracta d'aprofitar el fet que tenim un dels monuments més visitats de les Balears per treure-ne el màxim rendiment. D'aquesta manera potenciam el patrimoni històric local i els comerciants en poden sortir molt beneficiats».

Entre les actuacions previstes hi ha la possibilitat de fer visites guiades dramatitzades com les que es fan actualment a Alcúdia. També inclou espectacles nocturs i mercadets medievals, una vegada millorat els accesos amb una bona senyalització i informació detallada. Garau va destacar la necessitat d'activar el castell però també els seus voltants. Així parla d'aprofitar els dies de mercat per oferir als turistes una visita al municipi que inclouria la pujada del tren turístic fins al castell.

D'altra banda es farà un disseny amb la imatge i el logotip del castell que formaran part d'una àmplia campanya de publicitat per promocionar el poble.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris