algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Delegació de Govern permet la vigilància dels carrers amb càmeres

En total hi ha onze càmeres instal·lades de manera estratègica

Els carrers de Felanitx estaran més vigilants. Finalment, la Delegació del Govern ha donat llum verda a la instal·lació de càmeres de vigilància a les places i carrers més cèntrics del poble. Recordem que va ser el passat mes de juliol quan una empresa va començar a instal·lar tot el cablejat i les càmeres a indrets estratègics i ben visibles, però la seva posada en funcionament es va aturar perquè el consistori no tenia el vistiplau de la Delegació del Govern.

Aquest fet va crear polèmica entre l'equip de govern (PP) i els grups de l'oposició, sobre la conveniència o no d'instal·lar càmeres de vigilància a la via pública. En total, hi ha 11 càmeres situades estratègicament: 4 a la plaça d'Espanya (una d'elles en direcció al carrer del 31 de març), 3 a la plaça de la Font de santa Margalida (una mirant cap al carrer Major) i 4 als voltans de l'ajuntament i del mercat municipal (una cap al carrer de la Costa de la plaça).

Totes aquestes càmeres estaran connectades a un panell ubicat al quarter de la Policia Local. Així, durant les 24 hores, els agents policials podran saber el que passa a aquests indrets. La batlessa de Felanitx, Catalina Soler, ha mostrat la seva satisfacció per l'autorització de Delegació del Govern, i ha explicat que «ara ens reunirem amb els tècnics per acabar de perfilar la posada en funcionament de les càmeres». Segons Soler, «des que les càmeres estan instal·lades, malgrat no estiguin en funcionament, hem notat que hi ha hagut una davallada molt important dels actes vandàlics».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris