algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La fira més tradicional del poble acollí una gernació de visitants

El batle Ginard demana la presència de Campos en fires turístiques

Amb un temps típicament de tardor, raigs de sol mesclats amb niguls i algunes gotes de pluja, els campaners gaudiren durant tota la jornada d'ahir de la seva Fira d'Octubre, la més tradicional i arrelada en el poble i que enguany ha arribat a la 96 edició. Als productes tradicionals de la temporada "caquis, castanyes, orellanes", bunyols i pocs esclata-sangs forasters" s'hi afegia una àmplia oferta de productes de tota classe: roba, plantes, juguetes, joies, cotxes, tractors i un llarg etcètera. Tot això, combinat amb una àmplia oferta d'exposicions, convertia la fira en una mostra molt variada i atractiva.

A la jornada d'ahir s'hi han de sumar les activitats que s'han realitzat durant tota la setmana i que continuaran en la jornada d'avui, com el firó, i tot aquest cap de setmana.Una de les novetats d'aquesta edició de la Fira d'Octubre ha estat l'àmplia oferta de menús que han preparat alguns resturantes de Campos i de sa Ràpita.

La Conselleria de Turisme del Govern i el Foment del Turisme han aprofitat l'ocasió per donar a conèixer el futur Museu del Turisme. El director general de Turisme, Joan Sastre, mostrà l'enevelat itinerant que ha de servir per conservar els records dels ciutadans de les Illes, a fi de convertir-se en el gran rebost dels records. Guillem Ginard, batle de Campos, va demanar al Govern que el seu municipi pugui tenir una major presència en fires internacionals de turisme, per poder donar a conèixer l'oferta dels seus agroturismes i, en definitiva, la seva oferta turística.Ginard recordà que, fa uns anys, Campos quedà enrere dins el món del turisme, un fet que avui pot convertir-se en un atractiu més, ja que ha conservat les seves platges verges i és l'enveja de tot Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris