algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

El col·lapse circulatori regnà durant hores

Les inundacions provocaren talls a algunes vies i llargues cues en especial a les entrades de Ciutat

La tempesta d'ahir recuperà les imatges de caos circulatori que es visqueren el passat 4 d'octubre a Palma. Les cues, en especial, a les vies d'entrada a la Ciutat es mantingueren durant hores i posaren a prova la paciència dels conductors. La tempesta s'inicià cap a les 12.30 hores i fins devers les 14.00 hores no es començà a recuperar la «normalitat d'un dia de pluja», segons fonts de la Policia Local. Una normalitat que implicà encara embossos fins l'horabaixa.En alguns casos i com a conseqüència de les inundacions, els cotxes circularen per dins de vertaders rius en què es convertiren alguns dels carrers de Palma com el de Jacint Verdaguer.Les entrades a Ciutat varen ser les que més patiren. Qualsevol dels accessos pels quals es volgués entrar o sortir de Palma eren impracticables.

La rotonda de Porto Pi va ser un dels llocs que patí un col·lapse major. La Policia es va veure obligada a tancar l'accés des d'aquella zona fins al passeig marítim ja que aquesta via no podia absorbir més trànsit. Un arbre caigut al torrent de la Riera, que quedà encallat en el pont més proper al passeig marítim, provocà la inundació d'aquell tram. La Policia Local es va veure obligada a desviar el trànsit mentre duraren les tasques de retirada de l'arbre, segons informaren fonts del cos. Mallorca visqué tres tempestes que entraren per punts diferents, fet que provocà problemes circulatoris, acompanyats d'inundacions, en nombroses carreteres.

Per altra banda, l'aeroport de Palma registrà la cancel·lació d'un vol entre Palma i Eivissa, com a conseqüència de les fortes pluges, segons informaren fonts d'Aena. Les operacions més afectades foren les de sortida, que acumularen retards de fins a 46 minuts de mitjana. Això és a causa que amb una tempesta elèctrica el respostatge dels avions no es pot fer amb totes les garanties de seguretat. El retard en les arribades fou de 13 minuts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris