cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

L'aigua provocà l'evacuació d'escoles i situacions de pànic entre els pares

Tots els centres educatius obriran avui les portes, llevat del col·legi d'Esporles

Les fortes pluges d'ahir provocaren el caos en moltes escoles i instituts de Palma i de la Part Forana, amb algunes escenes de pànic entre els pares, que foren avisats pels centres escolars perquè anassin a cercar els seus fills arran de la forta tempesta.Cap a les 12.15 hores, la Direcció General de Planificació i Centres de la Conselleria d'Educació envià als centres escolars de Mallorca una comunicació en la qual feia la recomanació que els alumnes no sortissin, que es tancassin les portes i les finestres i s'avisàs els pares perquè anassin a cercar als seus fills, amb motiu de la situació d'alerta taronja.Molts centres, com el col·legi Puis XII, Cide o el col·legi de Valldemossa, avisaren els pares perquè se n'enduguessin els alumnes.

Cap a les 14.15 hores, la Direcció General de Planificació i Centres envià una nova comunicació als centres per normalitzar la situació, arran de les noves previsions meteorològiques, i s'anuncià que les activitats escolars previstes per al capvespre es podrien desenvolupar sense complicacions.Però moltes d'escoles i instituts ja havien patit les conseqüències de la forta tempesta de pluja.

El col·legi Públic Eugeni López de Palma hagué de ser desallotjat perquè s'hi havia romput una canonada i l'aigua inundava algunes aules, passadissos i el menjador.

Però no fou aquest l'únic centre afectat. Els col·legis públics Gabriel Alzamora, Cas Capiscol, Son Sardina, Santa Isabel, Son Pizà, el col·legi Lluís Vives i l'institut Josep Maria Llompart de Palma sofriren inundacions de part de les seves instal·lacions, per l'acumulació d'aigua de pluja.A més, l'institut Fra Juníper Serra patí un tall de subministrament elèctric. Educació assegurà que els centres reprendran avui les classes amb total normalitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris