algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

L'estació Intermodal queda anegada i obliga a interrompre el servei de tren

Una important filtració a Jacint Verdaguer retardà un dels combois durant mitja hora

Si les tempestes registrades a Palma des del passat mes d'agost havien posat en evidència els problemes de filtracions i evasió de pluvials a l'estació Intermodal i la línia soterrada del metro i el tren, la gran quantitat d'aigua caiguda ahir deixà literalment anegades part de les instal·lacions, amb especial incidència a les vies de l'estació central de la Plaça d'Espanya.Una important filtració en el sostre del túnel ubicat al costat de l'estació de Jacint Verdaguer provoca l'entrada d'uns 500 metres cúbics d'aigua, segons explicà el gerent dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), Jaume Jaume. El fet que la Intermodal es trobi a un cota més baixa provocà allà l'acumulació d'aigua que, en alguns punts, arribà al mig metre d'altura.

La situació provocà que just quan acabà la tempesta s'hagués d'interrompre el servei de tren per qüestions de seguretat en quedar cobertes totalment les vies. Segons SFM només un dels combois es va veure afectat durant mitja hora, però alguns usuaris del servei es posaren en contacte amb aquest diari per assegurar que els retards havien estat generalitzats fins a l'horabaixa.

Els problemes per als usuaris a l'estació Intermodal no es resolgueren durant la jornada perquè les filtracions d'aigua des del sostre ja existents es generalitzaren per la gran força de les pluges d'ahir. Fins ara, els problemes s'intenten resoldre amb la instal·lació de canaletes provisionals que resulten insuficients.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris