muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Les patronals esperen els ajuts del Govern per cobrir el 100% de danys

Les empreses damnificades per la tempesta no han recuperat l'activitat

Els empresaris dels polígons afectats per la tempesta del passat 4 d'octubre esperen que els compromisos adquirits per les diferents administracions es compleixein i que les ajudes del Govern balearâ"encara per determinarâ" serveixin per cobrir aquella part dels desperfectes allà on no arribin les asseguradores. Així ho manifestà el president d'Asima (Associació d'Industrials de Mallorca), Miquel Bordoy, com a portaveu de la comissió que crearen juntament amb les patronals Pimem i Caeb per assessorar els seus associats i defensar els seus drets davant de les administracions.

Bordoy assenyalà que de la cinqüentena d'empreses afectades encara n'hi ha que no han pogut recuperar l'activitat i no pogué concretar quan ho faran. «Estic satisfet de les passes donades, però encara queda molt per fer», afirmà.Per altra banda, Bordoy va voler agrair la feina feta per la Policia Local i pels bombers. Tot i que molts empresaris han dormit durant dies dins les naus afectades pel perill de robatori, considerà que l'atenció per part de les forces de seguretat ha estat «estupenda».El president d'Asima no va poder fer cap valoració aproximada dels danys i esperen que siguin les asseguradores i el consorci qui ho faci.
Per la seva banda, el Consorci de Compensació d'Assegurances assenyalà que de moment han rebut poques reclamacions, encara que esperen que s'intensifiquen. Tot i així ja han enviat els pèrits al polígon donada la dificultat de fer els peritatges industrials.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris