algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Comencen les obres de l'edifici multifuncional de Can Ramis

Els treballs conclouran previsiblement a finals de l'any 2008

Les obres de construcció de l'edifici multifuncional de Can Ramis, a Alcúdia, comencen demà, després de l'aturada obligada que es realitzà durant la temporada alta turística, per no ocasionar molèsties.Fins a dia d'avui, s'havia completat la reforma integral de l'entorn de les cases de Can Ramis, però l'edifici multifuncional en qüestió encara no s'havia començat a construir. Aquests dies l'adjudicatària de l'obra, Construccions Crespí, treballa en el replantejament del solar i s'espera que les excavadores comencin a treballar entre avui i demà. Si tot va bé, el mes de maig de l'any que ve estaran acabades les obres molestes, encara que el conjunt final del projecte no serà inaugurat fins a finals de l'any 2008, segons va confirmar aquesta setmana el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer.

La reforma integral de les Cases de Can Ramis, d'Alcúdia, respon a un concurs d'idees convocat per l'Ajuntament durant la passada legislatura, que va guanyar l'arquitecte Pedro Quero i que du per nom Porta Nova.L'obra implica la demolició dels vells edificis (ja executada) i la construcció d'un modern edifici multifuncional, la construcció del qual comença demà, i que servirà com a estació d'autobusos i de taxis. A més, el nou edifici acollirà una oficina d'informació turística, una cafeteria i una sala polivalent, que podrà utilitzar-se per a exposicions.La reforma de l'entorn de Can Ramis va finalitzar el mes de maig passat, encara que queda pendent la reconstrucció de part de la murada, fase que encara negocien l'Ajuntament d'Alcúdia i el Consell de Mallorca.

A més, durant el transcurs de les obres han quedat a la vista restes de la murada renaixentista que es van trobar en fer les excavacions. El pressupost d'aquesta obra és més o manco d'1.400.000 euros i està finançada a través del Pla d'Obres i Serveis del Consell de Mallorca. De cara a l'any que ve, l'Ajuntament opta al POS amb un projecte complementari, que vol embellir el bocí que quedarà entre Can Ramis i l'església, mitjançant una reordenació completa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris