algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El PSOE creu que el polígon es retardarà un any i el PP 4 mesos

Rotger es reunirà demà amb la consellera d'Ordenació Territorial

La suspensió cautelar del pla d'urbanització del tercer polígon d'Inca, dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Balears, ha generat diferentes reaccions entre els partits polítics de la ciutat.Ahir, des del PSOE, el seu portaveu Xavier Ramis féu un crit d'atenció sobre el «greu» retard que suposarà aquesta sentència per a la construcció del polígon. «Els tràmits no són senzills i calculam que, com a mínim, aquesta situació alentirà un any més la construcció d'una infraestructura que serviria, en aquests moments, per dinamitzar econòmicament la ciutat en un moment de crisi de la construcció, i crearia zones esportives i de lleure molt necessàries, com un multicinema», va explicar Ramis.

El PSOE va lamentar que el PP no fes cas a l'oposició el 2005, quan van advertir que la tramitació no era correcta. «A Inca hi ha gent que ha venut les seves empreses per poder traslladar-se al polígon, i ara reben una gerra d'aigua freda. A més, ens sembla estrany que el PP hagi amagat aquesta sentència a l'opinió pública, ja que la coneixen des del passat 3 d'octubre», va afegir l'edil socialista.

Un dels aspectes que més critica aquest partit és el fet que, a més, el consistori adjudicàs el projecte de redacció del polígon i la direcció d'obres just abans de les eleccions. «Es van pagar llavors 390.000 euros per a aquest projecte, que no sabem si podrem recuperar», va explicar.

D'una manera molt diferent ho veu el batle d'Inca, Pere Rotger, que assegura que amb aquest projecte «simplement s'ha avançat treball per evitar retards». «L'espai és el mateix i així el treball ja està fet. També estam treballant en la parcel·lació del polígon amb els propietaris i, en un mes, tot estarà a punt. Amb tot creim que a partir de desembre, data en què durem l'adaptació provisional del PGOU al Pla Territorial al ple, passaran uns quatre mesos i podrem iniciar les obres del polígon», va exposar el batle. El batle Pere Rotger es reuneix demà amb la consellera insular d'Ordenació del Territori, Maria Lluïsa Dubón, i assegura que «hi ha bona sintonia» amb la institució insular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris