nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

La recerca de les dues dones que han desaparegut s'estén per tot Mallorca

Una càmera de seguretat mostra que Margalida Bestard arribà sola a l'Arenal

Desenes de coneguts, familiars, membres de Protecció Civil i agents de la Benemérita continuen bolcats en la intensa recerca de les dues dones desaparegudes aquests darrers dies.En el cas de Margalida Bestard, de la qual es va perdre el rastre quan anava a cobrar el lloguer dels llogaters d'uns apartaments de l'Arenal, el dispositiu de recerca va passar ahir a les mans de Protecció Civil. Els voluntaris de les agrupacions de Lloseta, Inca, Montuïri, Felanitx, Algaida i Llucmajor van realitzar 20 sortides en els seus respectius municipis, sense trobar fins i tot el moment ni un sol indici sobre el parador de la dona. Així ahir el Seprona rastrejà la zona de matorral compresa entre Cap Blanc i l'Arenal per tractar de localitzar Margalidad Bestard.

Mentrestant, Salvament Marítim està navegant per aquesta zona per si tal vegada aquesta veïna de Pòrtol hagués caigut a la mar. Quant a la investigació d'aquest cas, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil continua intentant recompondre totes les peces del complicat puzzle en el qual s'ha convertit la seva desaparició.Una de les troballes més recents ha estat la de les imatges de la cambra de seguretat del Club Nàutic, que estan sent analitzades per especialistes.En elles es veuen a Margalida en el seu Peugeot de color blau, arribant sola al port. Aquesta dada contrasta amb les versions ofertes fins ara pels seus familiars, que indicaven que la dona estava acompanyada de la seva assistenta.

Al marge d'aquest nou indici, continua sent un misteri el parador d'aquesta veïna de Pòrtol de 72 anys d'edat, ja que els investigadors no han trobat cap rastre de la seva presència als voltants del pis del carrer de Marineta 5, per la qual cosa totes les hipòtesis continuen obertes.D'altra banda, a Can Picafort continuen sense notícies de Jaqueline Tennant, la guia turística de 45 anys d'edat que va desaparèixer dimarts passat quan estava realitzant una excursió per la zona. Ahir, una germana seva es va desplaçar des del Regne Unit per presentar una denúncia davant de la Benemérita.

Al cap de poques hores de la seva arribada, la familiar va començar a aferrar cartells per Can Picafort amb una foto de Jaqueline i un número de telèfon a què trucar en cas de trobar algun indici.En aquest cas, tampoc no hi ha cap pista que pugui situar el punt d'inici de la recerca.L'únic que se sap de l'al·lota és que se'n va anar a pujar una muntanya i que, quan estava arribant al cim, va cridar un amic seu per telèfon mòbil, encara que no va especificar a quin lloc es trobava. Després, quan passaren algunes hores, els amics intentaren telefonar-la però el mòbil es trobava apagat. Des de llavors no se'n sap res d'ella.La denúncia de la seva desaparació fou presentada dimecres passat pels seus companys de feina, i després que Jaqueline no es presentàs a treballar el dimars passat, dia 9 d'octubre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris