algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

La Sala redacta un esborrany per al nou conveni dels funcionaris

L'equip de govern de ses Salines està redactant un esborrany amb vista a l'elaboració d'un nou conveni dels funcionaris.
Aquest nou text, una vegada acabat, serà traslladat a les diferents organitzacions sindicals i als mateixos treballadors perquè sigui debatut, i s'intentarà arribar a nou acord.

El batle, Sebastià Burguera, ha manifestat que aquesta decisió respon a la necessitat d'adaptar la plantilla de l'Ajuntament als pressuposts municipals. «La intenció és que vagin en consonància», diu.

El futur conveni establirà algunes millores per als funcionaris i també pel que fa a les seves condicions de feina.
Segons ha pogut saber aquest diari, l'equip de govern estudia la viabilitat de reestructurar els treballadors de la Sala en diferents departaments. L'obertura del centre cívic de la Colònia de Sant Jordi com a seu de la Junta de Districte podria suposar el desplaçament d'un nombre encara indeterminat de funcionaris a aquest nou edifici.

Així mateix, dins l'equip de govern hi ha socis partidaris de reestructurar el departament d'Urbanisme de la Sala.

Un gran pla  

Aquest pla, però, es complementarà a més amb l'adquisició de màquines digitals que controlaran les anades i les vingudes de tots els empleats de l'Ajuntament de ses Salines, tal com ja s'està duent a terme en altres administracions locals de l'illa de Mallorca.

Aquesta pràctica habitual podria arribar en poc temps a ses Salines. La decisió, tanmateix, encara no està decidida del tot i es troba sobre la taula del pacte de govern. El sistema que convé més emprar encara s'ha de decidir, en aquest moment.

Tot i amb això, sembla que l'equip de govern PSOE-UM-NIL comença a fer passes per tal de complir una de les promeses electorals dels partits que integren el pacte de govern, que es basava a posar ordre i a reordenar tots els treballadors de l'Ajuntament i les mateixes dependències municipals, amb l'objectiu de trobar un local que aculli el PP, ara a l'oposició.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris