algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

El batle insta a cercar alternatives comercials per a totes les teuleres

El batle de Vilafranca, Jaume Sansó, va traslladar a la consellera insular de Territori, Maria Lluïsa Dubon, la necessitat de cercar alternatives comercials per a les teuleres que optin per abandonar la seva actual activitat, en el transcurs d'una visita institucional al poble que es dugué a terme fa uns dies.

Sansó va expressar a la consellera la importància de dur a terme un seguiment de les teuleres per aconseguir un interès general per a les seves edificacions i així regular la seva situació. La intenció del batle és que s'ofereixi als empresaris de les teuleres de Vilafranca la possibilitat d'ampliar les seves expectatives comercials.

Per la seva part, la consellera Dubon va mostrar la seva voluntat per convocar una reunió amb els empresaris de les teuleres per cercar fórmules que permetin la consecució de l'interès general.

En la reunió mantinguda entre Sansó i Dubon també es va tractar la pressió urbanística que pateix el Pla, i en concret Vilafranca, des de la posada en marxa del desdoblament de la carretera Palma-Manacor.

El batle va informar a la consellera de les diferents moratòries que s'han hagut d'aprovar des de l'Ajuntament per evitar la construcció massiva de plurifamiliars de gran envergadura a la localitat.

Van conversar també sobre l'estat de la tramitació de les noves Normes Subsidiàries de Vilafranca, molt més restrictives que les anteriors, que estan pendents del vistiplau del Consell de Mallorca. Destacaren la importància que la nova normativa sigui de les primeres de l'Illa a estar adaptada al Pla Territorial de Mallorca.

Dubon va oferir tota la col·laboració del seu departament en matèria d'assessorament urbanístic per a l'Ajuntament i va recordar que l'àrea de Territori del Consell de Mallorca obrirà telèfon i una oficina en aquest sentit.

Amb tot això, el batle Jaume Sansó es mostrà molt satisfet de la visita a Vilafranca de la consellera insular Maria Lluïsa Dubon. Per Sansó «ha estat una trobada molt interessant, en la qual hem pogut tractar temes tan importants per a la Vila com és l'urbanisme purament sostenible i el futur de les teuleres de Vilafranca».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris