algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els llépols gaudiren amb pastissos, torrons i xocolates a la Fira Dolça

Esporles celebrà ahir amb notable èxit de públic la tercera edició de la Fira Dolça, una iniciativa que creix any rere any, així com la varietat d'activitats on el dolç té un protagonisme innegable.

Durant tota la jornada el poble va viure el tràfec típic d'una fira i acollí un elevat nombre de visitants, que segons fonts municipals superaren les 15.000 persones que passaren per l'anterior edició.

Encara que enguany s'havia habilitat un servei d'autobús que sortia cada mitja hora des de la plaça d'Espanya de Palma no es pogueren evitar ni els embossos ni les cues, que a partir de les 10.30 hores començaren a ser quilomètriques.

El batle d'Esporles, Miquel Ensenyat, va fer un balanç molt positiu d'aquesta nova edició i manifestà que s'ha realitzat un gran esforç per diversificar l'oferta.

Sense cap dubte, el major atractiu fou la gran quantitat de productes que es pogueren degustar. I els més llépols feren una festa amb els pastissos, les xocolates, els torrons , les confitures i les pastes de tot tipus, algunes d'aquestes salades.

Entre les novetats d'enguany s'ha de destacar el show cooking, una demostració culinària realitzada gairebé tota a base de xocolates amb plats dolços i salats. A més, per potenciar el concurs de rebosteria s'ha incrementat la quantia dels premis. Així la modalitat professional estava dotada amb 600 euros. La Fira es va completar amb altres activitats de caràcter lúdic i cultural.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris