nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Cort obre el termini per demanar ajuts per comprar llibres de text

La quantia oscil·la entre els 35 i els 150 euros depenent del curs

L'Ajuntament de Palma obre demà dilluns el termini per demanar les ajudes per a l'adquisició de llibres de text per al curs escolar 2007-08.
La quantia de la qual es poden beneficiar els pares oscil·la entre els 35 euros per als alumnes d'Infantil fins als 150 euros per als estudiants de Primària.

Tots els pares i mares poden trobrar als centres educatius de Palma, públics i concertats, els impresos, que també apareixen al web municipal www.palmademallorca.es. Els fulls emplenats s'han de presentar amb la documentació necessària a les unitats d'atenció integrada de l'Ajuntament de Palma, a les oficines mòbils de servei, a la regidoria d'Educació (al carrer Gabriel Alomar i Villalonga 18, 2n) o al Servei d'Orientació de Son Malferit. El sol·licitant de l'ajuda ha d'acreditar que està empadronat a Palma abans de l'1 de setembre de 2007, en els cursos de primer a tercer del segon cicle d'Educació Infantil i de tercer a sisè de Primària. El Govern assumirà els ajuts per als centres d'Educació Especial i per al primer cicle d'Educació Primària.

Per poder efectuar la petició, és necessari estar al corrent de les obligacions tributàries amb l'Ajuntament de Palma.
El model de sol·licitud s'ha de presentar emplenat i signat. Ha de dur el segell del centre per confirmar que l'alumen hi està escolaritzat i que hi assisteix regularment, i el certificat de l'entitat financera amb els vint dígits del compte bancari. De la mateixa manera, s'ha de portar una fotocòpia del DNI, NIE o passaport del pare, mare o tutor, i el rebut corresponent de la compra dels llibres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris