nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Ofereixen una recompensa de 15.000 per localitzar la dona desapareguda

La Guàrdia Civil cercà Margalida Bestard en aigües del Club Nàutic de l'Arenal

70796

Guàrdies civils en un dels pisos llogats per la propietària desapareguda.

A.S.

La família de Margalida Bestard Ramis, la dona de 72 anys que desaparegué dimecres mentre cobrava els lloguers dels seus pisos de l'Arenal, ha ofert una recompensa de 15.000 euros a la persona que faciliti una pista fiable sobre el parador de la senyora. «Estam desesperats, no sabem què pensar», reconegué ahir Maria, la nora de la desapareguda. «És com si se l'hagués empassada la terra, ningú no la va veure i se'n perd la pista al seu edifici, quan anava a cobrar els lloguers», afegí.

El Peugeot de color blau que Margalida va aparcar al Club Nàutic de l'Arenal el dia que desaparegué ha estat inspeccionat pels investigadors i ahir els GEAS (Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques) se submergiren a l'aigua del club per la possibilitat "remota" que la veïna de Pòrtol hagués caigut a la mar quan es disposava a pujar al seu cotxe. L'aigua era tèrbola i la tasca fou complexa, però no es trobà ni rastre de la dona. Ahir també estava previst que la patrullera de la Guàrdia Civil navegàs per l'aigua pròxima a l'Arenal, mentre un helicòpter sobrevolava la zona.

Tot el desplegament, emperò, ha estat inútil de moment. Ningú no va veure com Margalida Bestard sortia d'aquell edifici dimecres; en canvi, sí que hi ha testimonis de quan hi va entrar, acompanyada de Jenny, la seva assistenta. Per la seva família, està clar que algú la va atacar dins del bloc de la seva propietat, l'edifici del carrer Marineta número 5. Sobre la una del migdia, quan la seva acompanyant netejava un dels pisos que havien quedat buits, la senyora li va indicar que sortia uns minuts per cridar, porta per porta, uns llogaters que encara no li havien abonat les mensualitats. Els pisos eren a pocs metres de la casa que netejava Jenny, però Margalida mai no hi va arribar. Duia damunt una important quantitat de doblers (prop d'un milió de les antigues pessetes), que ja havia cobrat aquell dia.

La Guàrdia Civil ha escorcollat tot l'edifici retolat amb el número 5 del carrer Marineta, fins i tot els tres pisos que quedaven per obrir perquè estaven deshabitats.

La notícia de la desaparició ha estat àmpliament comentada a l'Arenal i els veïns no s'expliquen el que ha ocorregut: «Per aquí diuen que li han pegat un mal cop i l'han morta, perquè tenia problemes amb alguns llogaters morosos, però el cadàver no apareix», va resumir una comercianta de la zona, que com altres veïns ha penjat cartells amb la imatge de Margalida Bestard.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris