muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Escorcollen els pisos llogats de la dona desapareguda a l'Arenal de Llucmajor

El buit de l'ascensor de l'edifici on desaparegué Margalida Bestard també fou inspeccionat

74914

Als comerços de l'Arenal de Llucmajor s'han distribuït cartells de la desapareguda.

V.V.

Sense notícies de Margalida Bestard Ramis, la dona de 72 anys que va desaparèixer mentre estava cobrant els lloguers dels seus pisos de l'edifici Marineta, a l'Arenal de Llucmajor. La majoria dels immobles han estat registrats sense èxit, igual que el buit de l'ascensor. La Guàrdia Civil ha escorcollat gairebé tots els pisos llogats per Margalida Bestard de l'edifici Marineta, al carrer del mateix nom de l'Arenal de Llucmajor. Només en queden tres per inspeccionar, però són buits i han estat precintats.

El buit de l'ascensor també ha estat revista, però no s'ha trobat ni rastre de la veïna de Pòrtol, que té 72 anys i va desaparèixer dimecres quan anava a cobrar, pis per pis, els lloguers. En aquells moments duia damunt una gran quantitat de diners. La seva família continua convençuda que algú la va atacar i que no ha pogut sortir de l'edifici. Els seus partidaris han fet torns per vigilar, dia i nit, el bloc de deu plantes, que només té una porta principal i manca de garatge.

Els veïns de l'Arenal de Llucmajor estan commocionats amb el cas de la dona i han repartit per tots els negocis cartells que alerten de la seva desaparició. Agents de la Guàrdia Civil sotmeten a una discreta vigilància, les 24 hores, l'edifici que era propietat gairebé en la seva totalitat de Margalida Bestard. Tanmateix, no es descarta que si va ser atacada mentre cobrava aconseguissin treure-la per força de l'immoble, per la qual cosa la recerca s'ha ampliat a la costa, platges properes i a uns descampats que comencen a quarta fila de l'Arenal. Els cans ensinistrats han seguit el rastre de la senyora dins i fora de la finca. En les pròximes hores estan previstes noves diligències i ja s'ha pres declaració a alguns llogaters de la veïna de Pòrtol. Aquesta senyora, que estava en perfecte estat de salut, ja havia tingut problemes amb alguns d'ells perquè es demoraven en el pagament de les mensualitats. Dimecres, Margalida va acudir a la finca amb la seva assistenta per netejar un pis que s'havia buidat i va aprofitar per cobrar als seus llogaters. Va anar casa per casa i durant el trajecte va desaparèixer. Guàrdia Civil i familiars temen el pitjor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris