nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Delegació del Govern reconeix amb la insígnia d'or Tummy Bestard

Joan Mesquida i Ramon Socias destaquen la feina de l'excònsol

La Delegació del Govern va reconèixer ahir la tasca que durant 45 anys ha desenvolupat Bartomeu Tummy Bestard al capdavant del Consolat nordamericà a Palma. Per agrair-li aquesta feina «al servei d'Espanya, dels EUA i sobretot de les Balears, Ramon Socias li atorgà la insígnia d'or en un emotiu acte que va tenir la presència del director general de la Guàrdia Civil i de la Policia, Joan Mesquida, i una àmplia representació del cos consular, polític, del sector turístic, empresarial, comandaments militars i familiars.

El delegat del Govern, Ramon Socias, destacà que era impossible competir amb els altres homenatges que s'han tributat a Tummy, «però sí en l'estima que li volem demostrar amb aquesta insígnia».

Mesquida, que acabava d'aterrar a Mallorca procedent de Madrid, destacà que Bestard «ha estat un gran servidor públic, que ha aconseguit que els americans estimin Mallorca i que aquí també se'ls estimi. La seva feina diària, personalitat i tacte han permès resoldre molts de problemes. Per això tots tenim un deute amb Tummy. Gràcies pel fet de ser com ets», puntualitzà.

Finalment, el guardonat afirmà que «he passat els meus millors moments durant els anys que he ocupat aquest càrrec».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris