algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

L'empresari Pere Pascual compra el 30 per cent de les accions de Quely

Gabriel Domenech Coll es converteix en accionista majoritari amb un 70 per cent

104440

Per primera vegada la família Domenech obre l'accionariat de Quely a un soci extern, Pere Pascual.

Gabriel Domenech Coll, president del grup Quely, és des d'ahir l'accionista majoritari d'aquesta empresa amb el 70% de les accions, després d'haver adquirit el 20 % que fins ara tenien Jaume Domenech Socias i Paula Domenech Socias (fills de Jaume Domenech Coll). L'empresari inquer Pere Pascual ha adquirit el 30 % restant de les accions i es converteix així, per primera vegada, en soci de la família Domenech en el negoci.Les diferents parts implicades van firmar ahir les noves escriptures de propietat, després d'una reunió de més de sis hores que obre per primera vegada el negoci familiar a un soci extern «de total confiança», va dir Gabriel Coll, representant de la família Domenech.

Gabriel Coll confirmà que «després d'una llarguíssima negociació, hem tancat un acord per adquirir un paquet d'accions i ens va semblar una bona idea tenir un soci com Pere Pascual, que compra el 30 per cent de les accions a través de l'empresa Explotacions Turístiques Illes Balears (ETI)».

Així les coses, segons va confirmar Gabriel Coll, la gestió del grup Quely continuarà a les mans de la família Domenech com a sòcia majoritària, pel fet que el traspàs d'accions no té perquè implicar a priori canvis en el negoci.

Gabriel Coll va desvincular l'intercanvi d'accions amb una possible operació immobiliària que, segons els rumors, implicava el trasllat de la fàbrica de galetes al polígon industrial d'Inca perquè l'empresari hoteler i immobiliari Pere Pascual construís al seu solar un bloc d'habitatges. «Per vendre pisos no fa falta tenir una fàbrica de galetes», va dir Gabriel Coll, que va assegurar que «aquest és un tema que ni s'ha plantejat durant la negociació».Coll va cpmfirmar que el grup Quely passa per un bon moment econòmic en plena expansió internacional. «Si creguéssim que és un mal moment no compartiríem les accions», va afegir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris