algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

L'Ajuntament destinarà els doblers del camí de Vela a pluvials

El ple va aprovar utilitzar els recursos per a un projecte «prioritari»

Camí de Vela o xarxa de pluvials, aquesta és la qüestió. En el ple del passat dimecres, el debat es va centrar bàsicament entorn d'aquests dos assumptes i es va aprovar "amb els cinc vots a favor de l'equip de govern (PP) més el vot del PSM" renunciar al projecte del camí de Vela a canvi d'incloure la partida pressupostària destinada per a aquesta obra per al finançament de la xarxa d'aigües pluvials.

A més, el ple va aprovar per unanimitat sol·licitar al Consell de Mallorca el finançament del 80 per cent de la xarxa de pluvials al nucli urbà, inclosa en el Pla d'Obres i Serveis (POST) 2008. Cal destacar que existeix un conveni entre Ajuntament de Alaró i l'Ibasan per construir una nova depuradora al nucli urbà, sempre que el municipi dugui a terme les obres de la xarxa que ha de separar les aigües pluvials de les residuals.

El batle d'Alaró, Joan Simonet, va explicar que si es continuava el camí de Vela s'havia de renunciar a altres projectes i, per aquest motiu, «pensam que la xarxa que separarà les pluvials és prioritària en relació amb el projecte del camí de Vela, perquè no és el moment per executar-lo». Després, Simonet va presentar el pla de la xarxa de pluvials, que va ser durament criticat per l'edil d'UM, Antoni Rebassa, al·legant que presentava algunes deficiències, com «l'efecte embut que es provocaria en el punt on s'ajunten les canonades, cosa que provocaria la marxa enrere de l'aigua i, en conseqüència, inundacions. A més, la sortida de l'aigua seria per la finca de Son Fortesa i em preocupa perquè s'inundaria».

Pel que fa al camí de Vela, Simonet va afirmar que «s'haurà de fer en algun moment, però no ens n'agrada el projecte perquè entenem que està sobredimensionat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris