algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

La Sala projecta un nou i ambiciós edifici destinat a la Policia Local

El projecte, inclòs en el POS, té un cost de gairebé 1 milió d'euros

A. BASSA. Sant Llorenç La Policia Local de Sant Llorenç tindrà un nou i ambicios edifici, que disposarà de tots els equipaments necessaris per garantir el bon funcionament del cos de seguretat municipal. L'Ajuntament ha projectat la construcció d'aquesta nova infraestuctura al carrer Mare Selva, devora la unitat sanitària i la Delegació Municipal de sa Coma. Un projecte amb un cost de gairebé 1 milió d'euros, que ha estat inclòs en el Pla d'Obres i Serveis de 2008. Així es va aprovar ahir, en un ple extraordinari, amb el vot en contra de l'oposició (PP i UM).

La superfície total construïda serà de 943 metres i tindrà soterrani, planta baixa i primer pis. Al soterrani es troben el dipòsit de detinguts, amb dos calabossos i un bany; el despatx d'identificació i advocats i la sala de reconeixements i declaracions. Així mateix, s'hi situen els aparcaments de motos i de vehicles.

La planta baixa consta d'una zona d'accés públic, amb entrada des del carrer, on es troba la sala d'espera i una àmplia zona administrativa per a l'atenció del públic, la unitat de suport, les comunicacions, la sala de denúncies i els banys per al públic. Passant una porta, hi ha la zona restringida, on s'ubiquen tots els despatxos de planificació, la Prefectura i els banys del personal policíac. Al primer pis hi ha els vestidors del personal.

Una altra de les novetats que va destacar el batle, Mateu Puigròs, és que es posarà una unitat de 24 hores al dia entre Sant Llorenç i Son Carrió. S'ubicarà a la plaça de l'Ajuntament, on es feia la recaptació de tributs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris