nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

El municipi disposarà d'una agrupació de Protecció Civil que donarà major seguretat als veïns

Els veïns de Santanyí tindran una agrupació local de Protecció Civil, que serà presentada ben aviat de manera oficial. Fins fa poc, no es disposava d'aquest servei, que donarà major seguretat als veïns del terme municipal. El nou grup està integrat, de moment, per 38 voluntaris, però mes endavant s'incorporaran 22 membres més que actualment estan duent a terme els cursets de voluntariat.

Aquest passat dimarts, la nova agrupació de Protecció Civil es va reunir al local de la residència de Santanyí amb el coordinador de Protecció Civil de les Balears, Joan Nicolau, i els caps de les agrupacions locals de Sineu, Lloret, Maria i Vilafranca. La reunió va servir per conèixer de primera el món del voluntariat, així com tambéles funcions pròpies d'una agrupació d'aquestes característiques. L'agrupació ja està constituïda, i durant aquest estiu ja han fet una sèrie de sortides i serveis.

El coordinador de l'agrupació de Santanyí, Guillem Montserrat, va contar les experiències viscudes i va fer especial incidència en la necessitat de tenir el compromís ferm dels voluntaris quan es produeixi algun incident al municipi.Durant el 2008 està previst que s'organitzin altres cursos específics per millorar la formació dels voluntaris. Des de l'Ajuntament de Santanyí informaren que els 38 membres ja disposen de l'uniforme de Protecció Civil pagats per la Sala, i estan espernat les ajudes de la Conselleria d'Interior per comprar material adient i un cotxe.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris