nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

El PP deixa el ple i l'impugnarà perquè en troba «il·legal» la urgència

El batle Burguera lamenta la falta de «responsabilitat» dels populars

El PP ha anunciat que impugnarà el ple d'ahir. Els tres regidors del PP, a l'oposició, abandonaren el ple de l'Ajuntament de ses Salines perquè no en compartien la urgència.La portaveu popular, Maria Bonet, afirmà que «impugnarem aquest ple extraordinari, ja que no pot ser mai urgent si es tracta de modificiacions d'ordenances i, a més, no hem tingut temps d'estudiar totes les propostes». El PP diu que existeix jurisprudència sobre això i que es veuen amb esperances de guanyar el plet.

El ple mantingut ahir tenia com a objectiu la inclusió de dos projectes de millora del drenatge dels carrers de l'Amistat, l'Auba i el Jonc, de la Colònia de Sant Jordi, en la convocatòria del Pla d'Obres i Serveis del Consell de Mallorca; juntament amb la modificació de diverses ordenances. El PP ha advertit que «els dos projectes tenen un informe en contra de l'arquitecte municipal, que ha avisat de la seva inviabilitat pel risc d'inundacions a la zona d'actuació». En relació amb les ordenances, el PP acusa l'equip de govern (PSOE-UM-NIL) «d'apujar les ordenances entre un 100 i un 300%, tot rescatant l'impost de plusvàlues».

El regidor d'Hisenda, Antoni Perelló (PSOE), defensà la restauració de l'impost de plusvàlues, ja que «gràcies al PP, fins el 2014 haurem de pagar 20.000 euros mesuales i l'Ajuntament té l'obligació de recaptar per complir amb els pagaments». Perelló defensà l'augment de les ordenances, «perquè les que més pugen són les que són opcionals», i acusà el PP d'«alarmista».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris