algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La nova comissaria de la Policia de Porto Cristo costarà 1'2 milions

Estarà ubicada en un solar de 400 metres devora el centre de dia

La Unitat Territorial Costanera (UTC) de la Policia Local de Porto Cristo tindrà aquest mandat una comissaria en condicions. L'Ajuntament de Manacor ha redactat un projecte valorat en 1'2 milions d'euros per a la construcció de les noves dependències que estaran ubicades al costat de l'edifici del centre de dia.

El president de la junta de districte de Porto Cristo, Joan Gomila (AIPC), va explicar que una vegada redactat el projecte, l'Ajuntament de Manacor cercarà finançament d'una administració superior per poder dur a terme aquesta «important» infraestructura. «Per poder executar aquest projecte depenem dels ajuts que puguin arribar de la Conselleria d'Interior» del Govern balear, va apuntar Gomila.

La nova comissaria estarà ubicada en un solar de 400 metres quadrats devora el centre de dia i, de fet, segons el projecte també es prolongaria amb dues plantes més damunt aquest edifici que, en estar destinat a persones grans, només té planta baixa. Aquestes dimensions serien òptimes per facilitar i per millorar les condicions de treball dels agents de la Policia Local de Porto Cristo i, paral·lelament, per augmentar el seu rendiment.

Actualment, el local de la Unitat Territorial Costanera està ubicat des de fa anys en un edifici de lloguer que la Policia Local comparteix amb la Guàrdia Civil. En aquest sentit, Gomila va apuntar que «només té cent metres quadrats i aquestes dimensions són insuficients perquè els policies puguin dur a terme el seu treball amb comoditat i en condicions». La plantilla està formada per 22 agents a l'espera de poder ser ampliada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris