algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Tres ferits segueixen ingressats a Son Dureta, un d'ells molt greu

Altres dos afectats reberen ahir l'alta hospitalària després d'haver passat la nit al centre

Un total de cinc persones hagueren de passar la nit de dijous ingressades a l'hospital de Son Dureta. D'aquestes, tan sols tres romanien al centre a darrera hora d'ahir.El més greu és el vigilant de les obres de Son Espases, J.M.R., que roman molt greu a la Unitat de Cures Intensives del centre amb pronòstic reservat pendent d'evolució. El pacient pateix un politraumatisme cranioencefàlic, lesió axoaral difosa i traumatismes en un braç.

També segueix ingressat, l'aparellador de les obres de Son Espases que respon a les inicials J.R. amb pronòstic greu i reservat. Aquest fou intervingut quirúrgicament ahir dematí d'una important lesió en un braç.Per altra banda, també roman al centre hospitalari un infant de set anys que patí un aixafament vertebral. L'infant, que es troba ingressat a la unitat de traumatologia infantil, es troba estable i ahir ja menjava.Pel que fa als dos afectats donats d'alta ahir, un d'ells era un altre infant de set anys que tenia un traumatisme cranioencefàlic i l'altre un turista estranger que romangué a la unitat d'observació per una forta lumbalgia.

Entre les 18.00 hores de dijous i les 08.00 hores de divendres, els serveis d'urgències de l'hospital de Son Dureta varen atendre més de 120 casos, si bé els portaveus del centre afirmaren que no tots eren a causa dels efectes del temporal.Un dels afectats fou un treballador del polígon de Can Valero, Ricardo de Prado, que passà la nit a la clínica Rotger i ahir fou traslladat a Son Dureta, on després d'una exploració li fou donada l'alta.Aquest pacient explicà que ell pesa més de cent quilos i la força del vent l'aixecà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris