algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els hotelers abandonen la neteja de la Colònia després de 25 anys

La mesura suposa l'acomiadament de dos empleats d'Amadip

L'Associació Hotelera de la Colònia de Sant Jordi deixarà de fer-se càrrec de la neteja de les platges i de part dels carrers de la zona hotelera del nucli turístic, després de 25 anys d'activitat.Fa anys que els hotelers de la Colònia s'encarreguen de la neteja de les platges del terme municipal de Campos i de la Colònia de Sant Jordi, a més dels carrers.

Ara, i ateses aquestes circumstàncies, l'Associació Hotelera ha anunciat que «no té necessitat de continuar assumint els treballs de neteja», per causes «econòmiques, tècniques, organitzatives o de producció», segons una carta firmada pel president de l'associació, Pau Bonet.Aquesta decisió suposarà l'acomiadament de dos empleats discapacitats d'Amadip Esment, que formaven part de la brigada, a més d'un oficial que ha sol·licitat la jubilació.

La contractació dels dos treballadors d'Amadip Esment era subvencionada pel Govern balear i també per l'Ajuntament de ses Salines.Atesa la nova situació, la brigada municipal de l'Ajuntament de ses Salines assumirà les feines de neteja dels carrers i el litoral de la Colònia de Sant Jordi, tal com han informat fonts del mateix Consistori.

Ara bé, la situació de desocupació dels dos treballadors discapacitats és un tema pendent de resoldre que té sobre la taula l'equip de govern municipal. A més, el fet que la Sala no disposi de discapacitats en la seva plantilla laboral, tal com marca la llei, fa viable la seva nova contractació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris