algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

ERC manté que l'acte del Tribunal Suprem avala la lluita pel domini públic

La portaveu d'Esquerra a les Balears, Margalida Seguí, assegurà ahir que «el rebuig del recurs de Pedro J. Ramírez contra el diputat d'Esquerra, Joan Puig, avala la lluita pel dret de pas per zona pública marítimo-terrestre».

Esquerra «celebra» que el Tribunal Suprem hagi rebutjat el recurs de Ramírez contra la resolució del magistrat Joaquín Jiménez del passat mes d'abril. Aquest jutge tampoc no observà que la conducta del diputat fos delictiva quan protestà l'agost de 2005 contra la privatització de la piscina d'ús públic i la prohibició de poder transitar pel domini públic.

Margalida Seguí recordà que la piscina «és il·legal perquè està construïda en el domini públic. Els esforços de Ramírez no són més que una pèrdua de temps i de doblers en querelles i recursos. De fet, més valdria que assumís la seva condició de ciutadà ras i sotmès a la llei com la resta». Seguí incidí en el fet que «encara queden pendents de resoldre les denúncies per delictes de lesions contra els agents del servei de seguretat de Ramírez, que agrediren i en algunes ocasions fins i tot els causaren lesions greus». Els denunciats són empleats de l'empresa Mevisa i un escorta privat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris