algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

«El Col·legi de Metges no em pot fer res si no és amb testimonis falsos pagats»

El metge Mena diu que les crítiques que ha rebut «només són per emprenyar»

Des de la seva residència estiuenca a la Colònia de Sant Jordi, Arnau Company, més conegut com el metge Mena, vol sortir al pas de les acusacions i denúncies davant la Fiscalia que ha rebut per part de diferents col·lectius com el Lobby de Dones pel capítol de sexualitat del seu llibre Sanidad y sexualidad en los últimos 50 años del siglo XX.

"Per què aquest llibre?
"Estava escrivint un llibre sobre les meves memòries, però sempre havia volgut escriure un llibre només de nimfòmanes. Un amic meu que és professor de la Universitat m'aconsellà que afegís el tema de les nimfòanes al llibre. Em digué: «Si vols que et llegeixin o vendre'n, et convé posar-hi el que tens de les nimfòmanes?». I així ho vaig fer.

"El Col·legi de Metges i algunes veus del poble us acusen d'haver revelat el secret professional...
"Una cosa ha de quedar molt clara: no poden identificar ningú de Sant Joan. Si no és amb testimonis falsos pagats, ningú no es pot sentir al·ludit... Alguns dels capítols o bé són inventats o bé són contats per pacients en pla confidencial, o li han passats a un altre metge. He de dir que el Col·legi de Metges m'ha informat que se m'obriria un expedient informatiu i no sancionador, com s'ha dit. A més, és la seva obligació obrir l'expedient en vista de la pressió que s'ha fet contra mi.

"Us fan por, les denúncies i les acusacions contra vós?
"El Col·legi de Metges no em podrà fer res si no és, com he dit, amb testimonis falsos pagats. La resta de gent només té ganes d'emprenyar. No faran res. Si dic que hi ha nimfòmanes amb morros prims i peus balbs és una opinió meva, i jo crec que em puc expressar amb llibertat.

"Com us sentiu quan arribau a Sant Joan?
"Hi ha gent culta que em felicita i altres que no l'han llegit que em critiquen.

"Diuen que el llibre és una revenja pel vostre fracàs en les eleccions a les quals us presentàreu...
"Això no és veritat. No hi ha res de revenja. Tot és enveja de la gent. Ningú no recorda quan els cacics em volien fer fora del poble per ser metge...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris