algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

L'històric hotel Nixe celebra el cinquantè aniversari en família

Exempleats i propietaris brufaren el mig segle de vida de l'establiment

En el trascurs d'una gran festa, l'hotel Nixe de Cala Major celebrà ahir vespre el 50è aniversari. Mig segle de vida, que no és poc, dels quals, deu anys "els darrers" ha estat sota la bandera d'Hoteles Santos. A la festa d'aniversari de l'hotel que prengué el nom del mític vaixell que fou propietat de l'Arxiduc Lluís Salvador, el qual romangué molt de temps fondejat davant Cala Major, hi assistiren tots els germans que conformen Hoteles Santos, José Luis, Rosari, María Jesús, Arturo, María José, Pablo, Ana i Gemma, així com nombrosos convidats, entre els quals Sebastià Escarrer i extreballadors de l'establiment com Eduardo Gamero i la seva esposa o el pare de Catalina Cirer.

El món de la política també va estar representat, a més de per l'exbatlessa de Palma, pel conseller de Turisme del Govern, Francesc Bruils, la consellera de Turisme del Consell de Mallorca, i Isabel Maria Oliver. Després dels parlaments, se serví el còctel sopar compost per 12.000 referències o canapès (sopes, cremes, etc.)
L'hotel Nixe fou inaugurat l'any 1957 com a hotel de luxe, promogut per l'empresari Joan Casals Thomàs. El 1959, les seves luxoses habitacions individuals interiors sense bany costaven 95 de les antigues pessetes. Una fortuna, sens dubte, per a aquells anys. L'hotel fou reformat en el 2006, deixant tal com es coneix ara el luxós establiment de 133 habitacions en 10 plantes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris