muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Un arquitecte és apunyalat vuit pics a Artà perquè molestava l'obra que feia

El presumpte agressor, que ahir ingressà al Psiquiàtric, l'esperà al carrer i l'atacà davant de testimonis

J.J. Palma.
Un veí d'Artà, Abelardo M., ingressà ahir a l'Hospital Psiquiàtric després d'haver apunyalat, presumptament, vuit vegades un arquitecte d'aquella localitat que realitzava una obra que el molestava. L'acusat, de 64 anys, ja protagonitzà fa dies un altercat amb un altre resident d'Artà, per un assumpte d'escassa importància. L'home viu al carrer d'Andreu Ferrer Ginard i devora la seva casa s'està alçant l'estructura d'un edifici de dues altures. Aquestes obres, segons ell, el crispaven perquè generaven molt de renou i molèsties. Presumptament, a les 14.55 hores, Abelardo esperà l'arquitecte ben devora el seu despatx, al carrer de Ciutat.

El professional baixà al carrer i s'aturà a parlar amb tres senyors i de cop i volta fou atacat per Abelardo, que brandia un ganivet de 7 centímetres de full i 11 centímetres de mànec. Abans que la víctima pogués reaccionar, l'apunyalà repetidament, un total de vuit vegades. Les ganivetades, rebudes a l'esquena i en una cama, li havien seccionat diverses venes i l'arquitecte començà a sagnar de manera abundant. Un dels homes que havia parlat amb ell segons abans, i que fou testimoni de tota l'agressió, fou qui va retenir el presumpte atacant. La caserna de la Guàrdia Civil és a prop d'allà i diversos agents, alertats pels crits dels transeünts, procediren a la detenció del resident d'Artà.

L'arquitecte fou traslladat a un centre mèdic, on li curaren les ferides i comprovaren que, miraculosament, cap de les vuit ganivetades no li havia afectat òrgans vitals. Les fonts policíaques consultades indicaren que el professional no havia requerit hospitalització i que ara està convalescent a ca seva, on es recupera de les ferides. Els agents de la caserna d'Artà redactaren l'informe de l'homicidi en grau de temptativa i ahir dematí l'acusat va ser traslladat al Jutjat d'Instrucció número 5 de Manacor, que es trobava en funcions de guàrdia.

El titular del Jutjat d'Instrucció esmentat li va prendre declaració i posteriorment va ordenar la seva reclusió a l'Hospital Psiquiàtric de Palma, ja que segons pareix el forense que el va examinar li havia detectat trastorns importants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris