algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El Govern recrimina al PP que li deixàs unes infraestructures que «fan aigües»

Flaquer admet ara que hi ha «errades» al metro, però critica la «inactivitat» de Vicens

El Govern aprofità ahir les deficiències estructurals i de disseny detectades durant les darreres setmanes a la línia de metro de Palma, les autovies d'Eivissa i el velòdrom del Palma Arena, per posar en dubte el resultat de la política de grans infraestructures desenvolupada per l'anterior Executiu del PP.

El conseller de Mobilitat, Gabriel Vicens, que mantingué un debat dur amb els populars durant el ple del Parlament, els recriminà que hagin deixat uns projectes executats que «fan aigües», per recordar així les importants inundacions registrades al metro i a les autovies d'Eivissa.

Els problemes de la línia suburbana ocuparen bona part del debat. Vicens enumerà una llarga llista de deficiències detectades i acusà l'exconsellera Mabel Cabrer d'haver obert el metro «amb una irresponsabilitat inexplicable, només per fer-s'hi una foto abans de les eleccions», «condemnant així Palma a una línia que ara mateix és un clavegueram» on s'hauran de posar «contínuament pedaços».

Per la seva banda, Cabrer eludí qualsevol responsabilitat. L'anterior responsable d'Obres Públiques acusà Vicens d'«enganar» els ciutadans, perquè «sap perfectament» que les inundacions no responen a «deficiències estructurals», sinó a «problemes de la xarxa de pluvials d'Emaya».

Més humil va ser la intervenció del seu company Joan Flaquer, que admeté que al metro «hi pot haver errades perquè tots som humans», però alhora acusà d'»inactivitat», «negligència» i «obscurantisme» el conseller Vicens, considerant que no ha actuat de manera adient des que es produí la primera inundació a la línia el passat 21 d'agost.

«Té un informe des de l'endemà i, en lloc d'actuar, s'ha dedicat a amagar-ho i a fugir de la seva responsablitat», finalitzà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris