algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

La Policia recupera els cartutxos usats en la revenja de la Soledat

El Grup d'Homicidis continua cercant 3 sospitosos d'apunyalar el jove

El Grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial del CNP ha intervingut els dos cartutxos que es dispararen la matinada de dilluns passat en una zona situada entre l'Estadi Balear i la carretera Vella de Sineu. Com ja s'informà en l'edició d'ahir, els trets foren efectuats pels ocupants d'un turisme marca Mercedes de color gris, davant l'habitatge on resideix una família rival, i un dels membres del qual hauria apunyalat un jove poques hores abans en un carrer de la Soledat. La víctima, de 25 anys, va ingressar a l'hospital de Son Llàtzer en estat crític, ja que havia rebut una punyalada que li afectà una vena molt a prop del cor. Però les intervencions mèdiques anaren bé i, ahir, el seu estat era estacionari dins la gravetat.

També, el Grup d'Homicidis continua cercant tres joves, membres de la família rival del jove apunyalat, a un dels quals se'l considera presumpte autor d'un homicidi en grau de temptativa. Els tres estan plenament identificats des de poques hores després d'haver ocorregut els fets, però pel que sembla s'han amagat per evitar l'acció policial en contra seva. Paral·lelament, la Policia tracta d'aclarir qui fou l'autor dels dos trets.

Els fets s'iniciaren poc després de les dotze de la nit, quan tres joves van acudir a la Soledat, un d'ells apunyalà Francisco Suárez i després, els tres, fugiren. Familiars del ferit el traslladaren a Son Llàtzer en un Mercedes i, dues hores després, veïns de la zona entre l'Estadi Balear i la carretera Vella de Sineu, van cridar la Policia per informar que des d'un turisme Mercedes de color gris s'havien efectuat dos trets. A més, es va informar que feia la impressió que l'esmentat vehicle estava perseguint un BMW de color blau, encara que aquesta dada no ha pogut ser confirmada plenament pels investigadors. D'allò que sí que hi ha constància és que els trets es van efectuar davant un habitatge, que és on residiria la família rival. Com ja s'ha informat amb anterioritat, les picabaralles entre aquestes dues famílies d'ètnia gitana ja van començar el passat 19 d'agost.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris