algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Pere A. Serra, Javier Mayol i Josep Moll reben les medalles d'or del Foment

L'entrega serà el 29 de novembre i també es premiarà la trajectòria de Joan Oliver

La junta directiva del Foment del Turisme de Mallorca atorgarà la Medalla d'or de la centenària institució a Pere Serra, president-editor del Grup Serra, per la seva contribució al «desenvolupament del turisme cultural i per l'aposta pionera en mitjans de comunicació en anglès i alemany que ha donat a conèixer Mallorca als principals emissors del nostre turisme». Amb la mateixa distinció es premiarà a títol pòstum Javier Mayol, per l'impuls del tren del Sóller i del turisme cultural, «per haver assegurat el futur d'una empresa única a l'Illa i símbol induscutible del turisme»; com també a Josep Moll per la seva «trajectòria intel·lectual i política, que ha contribuït a promoure la nostra cultura i l'oferta turística a Mallorca i a Alemanya». Durant l'acte d'entrega, el proper 29 de novembre, Juan Oliver rebrà la Medalla d'or especial per la seva trajectòria professional a l'empresa Ultramar Express i TUI; per la seva col·laboració al Foment, ja que haestat a la junta directiva més de 20 anys; i per la creació d'Aviba, l'Associació d'Agències de Viatge de les Balears.

D'altra banda, el Foment reconeixerà els 53 anys d'activitat hotelera de Jaime de Juan, i les que qualifica de grans iniciatives en l'associacionisme i la col·laboració amb els mitjans de comunicació de l'empresari, amb la Medalla de plata.

Com cada any, la institució que presideix Àlvaro Middelmann lliurarà tres plaques. La d'or, a la companyia de creuers Aida, pionera a l'hora d'establir Palma com a base operativa tot l'any. La placa d'or especial a Sa Nostra, amb motiu del seu 125è aniversari i com a entitat financera «molt vinculada» al desenvolupament turístic. En tercer lloc, la de plata serà per a la companyia Olivart, per la promoció de records típics mallorquins de fusta d'olivera durant més de 50 anys.

En aquesta edició, el Foment concedeix els diplomes a la Fundació la Caixa, per l'exposició de Valdés; a Art Cologne, per haver-ne dut la fira a Palma; i al Cercle d'Economia per l'impuls del «manifest per un gran acord de finançament per a Balears». També a l'Associació de Restauració i al Mallorca Surf Action. En l'apartat de mitjans de comunicació, el rebran el periodista britànic Peter Hugues i el programa de la televisió alemanaya ZDF Wetten Dass...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris