nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

L'aturada del metro provoca de nou el caos circulatori al campus

Tot i l'augment de serveis de l'EMT, molts joves optaren pel cotxe

A primera hora del matí, la carretera de Valldemossa en direcció a la Universitat tornava a ser ahir un complet caos circulatori, ple de cotxes, la qual cosa generà en molts de casos llargues coes i augmentà els nervis dels estudiants i treballadors que intentaven arribar puntuals al campus.L'aturada del metro provocà que molts d'estudiants que haurien utilitzat aquest servei haguessin de canviar de plans i optar pel cotxe o l'autobús per desplaçar-se fins al campus.

Per aquest motiu, l'EMT posà en marxa un dispositiu de reforç de la línia 19 amb una freqüència de cinc minuts. En total, uns 12 autobusos, majoritàriament articulats, que es podrien reforçar amb dues unitats més si fa falta, posaran a l'abast dels usuaris un total de 1.540 places de transport públic.Però no tan sols el trànsit provocà nervis el primer dia de curs universitari. Els estudiants de primer any ja hi arribaven nerviosos perquè ahir era la primera vegada que trepitjaven la UIB com a alumnes i no com a visitants.

Per exemple, Marta, estudiant de primer de Magisteri, era tot un manat de sensacions abans d'entrar a l'aula, però al llarg del matí la cosa es va calmar a poc a poc. «Tenia moltes ganes que arribàs aquest dia. Tots els meus germans han vingut a la UIB i jo som la darrera», explicà. Per Marta, l'aturada del metro «ha estat una mala jugada, ja que visc molt a prop de l'estació de Son Fuster i ara he de venir en cotxe», assegurà.

Per Pere la cosa fou diferent. Ell i tres amics més viuen a Inca i compartiran cotxe per arribar a la UIB. En canvi, ell veu el problema en els desplaçaments interns. «Per anar d'un edifici a un altre perds molt de temps; manquen comunicacions dins del campus», afirmà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris