algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

El regateig ambienta la XV edició de la Fira del mercat i l'ocasió

Centenars de persones passejaren per poder trobar alguna ganga

«Quant en demanes?». Aquesta és la frase que més es va poder escoltar ahir al matí durant la celebració de la XV edició de la Fira del mercat d'ocasió i segona mà que se celebrà a Maria de la Salut. Centenars de persones ompliren els principals carrers de la localitat, un dia més estiuenc que de tardor, a la recerca de la millor ganga. Entre els articles es podia trobar tota varietat d'objectes: des de telèfons antics, passant per increïbles miralls restaurats fins a brodats i roba.

D'aquesta manera, els col·leccionistes i amants dels objectes antics van tenir una cita ineludible ahir al «baratillo del Pla», com es coneix popularment la Fira. Uns 300 venedors exposaren ahir els seus articles més antics i d'altres un tant extravagants que cridaven l'atenció del públic. Mobles del menjador, un antic pupitre de l'escola, objectes de decoració i estris de cuina ompliren els carrers de Maria. A més de l'exposició dels articles d'ocasió, a la Fira també es podia trobar la secció «Fet a Maria», on els artesans o empreses del poble donaven a conèixer els seus treballs als visitants.

D'aquesta manera, la Fira que se celebra des de fa quinze anys a Maria també serveix per potenciar els serveis del municipi ja que les empreses locals troben el seu lloc per promocionar els seus productes. Es pot destacar també la Fira medieval que es va celebrar dissabte a la nit i que enguany va complir la seva tercera edició. L'únic canvi a la Fira medieval va ser que en lloc de celebrar-se a la plaça de Dalt enguany s'ha traslladat al carrer de Sant Miquel.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris