algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

El PP tindrà 118 m2 per a despatxos a Cort, gairebé el triple que el PSOE

Els grups municipals pacten una proposta de distribució d'espais pel nou mandat

Existeix, a hores d'ara, una proposta de distribució d'espais per als grups municipals que sembla haver aconseguit el consens de la majoria de representants polítics. Així, el PP, amb catorze regidors, disposaria de 118'08 metres quadrats per a despatxos, gairebé el triple que el PSOE. Amb onze regidors, els socialistes només en tindran 46'08 metres quadrats. El Bloc i UM gaudiran d'uns 28 metres, respectivament.

La tercera planta de l'edifici de serveis municipals (edifici Santa Eulàlia, 9) començà ahir a mostrar els símptomes clars d'un canvi imminent. Tot i que en alguns despatxos es mantenia una certa activitat, com el dels conservadors de Palma, on Cirer comandava una reunió amb mitja dotzena dels seus edils, d'altres eren ahir pràcticament buits. Aquest és el cas del que han vengut ocupant els regidors del PSM-EN durant aquests darrers quatre anys. La regidora del Bloc, Nanda Ramon, i el responsable de comunicació de la formació nacionalista, Magí Moranta, s'afanyaven a retirar capses i papers del mig.

Fins ara, el PP, amb 15 regidors, només s'havia reservat un espai de 38'41 metres quadrats, atès que la majoria passava més temps als despatxos de les regidories que en el grup municipal. Mentre que el PSOE, amb nou regidors, en tenia 94'43 metres, EU-EV, amb 3 regidors, 48'91 metres, i el PSM, amb només dos, 32'82 metres. Però els resultats electorals de maig, la nova correlació de forces i el pacte d'esquerres amb el suport dels nacionalistes de centredreta ha obligat a prendre mesures perquè els membres de l'únic grup de l'oposició puguin fer feina amb condicions.

Aquesta setmana que ve podrien començar les obres, bàsicament consistents a fer córrer algunes mitjanades i instal·lar-ne unes altres. La idea és que durant la segona quinzena de juliol tots els grups polítics tenguin definit el seu espai vital, on treballar, mantenir reunions i, alhora, ubicar els seus assessors i administratius.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris