algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Delgado dóna el despatx de primer tinent a Thomàs i no a Teresa Martorell

L'exregidor trànsfuga ocuparà el mateix espai de l'anterior número dos Isidre Cañellas (UM)

64172

Imatge de Joan Thomàs, ahir, sortint del seu nou despatx.

M.T.

Sense complexos i pocs miraments el batle de Calvià, Carlos Delgado (PP), ha assignat el despatx de primer tinent de batle de l'Ajuntament a l'exregidor trànsfuga Joan Thomàs en comptes de a Teresa Martorell, titular del càrrec en qüestió. Malgrat haver estat nomenada primera tinent de batle del Consistori calvianer i haver assumit la direcció d'una macroregidoria amb competències en fins a vuit àrees de govern municipal, Martorell no ocuparà el despatx que, almenys en les últimes tres legislatures, han utilitzat els primers tinents de batle del municipi: Manel Suárez (PSOE) en les legislatures 1995-1999 i 1999-2003, i Isidre Cañellas (UM) en la 2003-2007. Qui, en qualitat de director d'àrea adjunt al batle, ocuparà ara aquesta àmplia estança situada a pocs metres del despatx de Delgado serà Joan Thomàs, exmà dreta de Cañellas després de transitar de les files nacionalistes a les casernes generals del PP el 27 de juliol de 2005 arran de la crisi desencadenada per la recepció municipal de les urbanitzacions de Nova Santa Ponça propietat de la família Nigorra.

Així, mentre la superedil Martorell haurà de portar amb la gestió d'Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient, Economia i Hisenda, Noves Tecnologies, Serveis generals, Patrimoni i Transports i Mobilitat des d'una oficina situada a la planta baixa de la Casa Consistorial; Tomàs supervisarà la direcció de les àrees de Qualitat, Participació Ciutadana, Món Rural i de la finca pública de Galatzó des del segon millor despatx de la planta noble de l'Ajuntament. Segons ha pogut saber aquest diari, la decisió d'ubicar Joan Thomàs al despatx que, en bona lògica, hauria d'haver ocupat Teresa Martorell, ha estat presa pel mateix Carlos Delgado.

Aquest diari també va poder comprovar ahir in situ que al marge esquerre de la porta del nou despatx de Joan Thomàs ja no apareix la placa anunciadora que aquestes són les dependències del primer tinent de batle del Consistori. D'acord amb el que va confessar ahir el mateix Thomàs, el disseny del nou rètol -que amb tota seguretat lluirà el nom i el nou càrrec de l'exedil trànsfuga- ja s'ha encarregat a una empresa especialitzada i pot ser que a partir de la pròxima setmana sigui penjat a la paret contigua a la del departament de Batlia que ocupa Carlos Delgado.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris