muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Fiol s'acomiada de les escoles per carta i admet que queda molt a fer

L'encara conseller d'Educació diu que està orgullós de la feina feta

El conseller en funcions d'Educació i Cultura, Francesc Fiol, es va acomiadar ahir de tots els directors dels centres educatius de les Illes amb una carta d'agraïment. Els reconeix la feina feta durant els darrers quatre anys d'haver trasmès coneixements i valors als estudiants de les Balears. En la missiva, enviada als mitjans de comunicació pel Govern, el conseller afirmà que «queda molt a fer i esper que qui em substitueixi en aquesta responsabilitat dediqui tots els seus esforços a millorar l'estat de l'Educació a la nostra Comunitat i que ho faci amb el major encert pel bé de la societat». Francesc Fiol també demana disculpes «si ha ofès o molestat qualcú», ja que «mai no ha estat la meva intenció».

L'encara conseller afirma que tot el seu esforç durant aquesta legislatura «ha anat encaminat a millorar, en sentit global, la formació dels alumnes» i recordà que aquests darrers han estat quatre anys «plens d'esforços» i «dedicació per part de tots». Fiol dóna les gràcies a tots «per la feina feta» i aprofita l'ocasió per afirmar que «amb més o menys encert, no em correspon a mi jutjar-ho, però hem constituït un equip directiu al qual vull manifestar la meva més sincera gratitud per la seva dedicació i esforç immens que ha dedicat per tirar endavant i reeixir tots els projectes que ens havien proposat».

D'altra banda, prossegueix el màxim responsable en política educativa i cultural del Govern Matas, «em sent molt orgullós de tota aquesta tasca i, encara que som conscient que no tothom pensa que ha estat encertada, només puc dir que l'objectiu primer era la millora del món de l'Educació i la defensa dels interessos generals de la nostra comunitat, des del màxim interès i la dedicació més absoluta» En la carta, de dos fulls, Francesc Fiol també fa extensiu aquest agraïment a tots els professors, personal docent i professionals relacionats amb el món educatiu, i alhora repassa tota la tasca realitzada des de la Conselleria d'Educació durant aquesta passada legislatura per «millorar el sistema educatiu a les Balears».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris