cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Arrestat un home a Manacor per violar i torturar la seva dona durant dos dies

La víctima, que aconseguí escapar, fou hospitalitzada a causa de les lesions sofertes

82670

Els agents de la UTC procediren ràpidament a la detenció del presumpte agressor a Cales de Mallorca.

Agents de la Unitat Territorial de Costes (UTC) de la Policia Local de Manacor ha detingut un marroquí de 42 anys que suposadament violà i torturà la seva dona durant dos dies. La víctima hagué de ser hospitalitzada a causa de les lesions. L'agressió continuada es produí entre dissabte i diumenge, a pesar que els investigadors de la UTC no saberen el que havia ocorregut fins dilluns. L'acusat és marroquí i té 42 anys. Treballa a Cales de Mallorca i fins a la data no tenia antecedents policíacs per altres delictes. El cap de setmana, segons el relat de la seva dona, començà a discutir amb ella i la colpejà violentament. L'amenaçà de mort amb un ganivet i la colpejà amb un cinturó.

Retinguda, la víctima no pogué escapar per demanar ajuda i estigué retinguda fins a l'endemà. A la nit continuaren els maltractaments i les vexacions i el magribí, sota els efectes de l'alcohol, es ficà a la seva habitació i intentà mantenir-hi relacions sexuals. La dona s'hi negà i l'acusat, sempre segons el testimoni de la denunciant, la violà. Els actes continuaren tota la nit. Quan la dona aconseguí escapar acudí a l'Hospital de Manacor i fou atesa de lesions de consideració a les mans, als braços i als pits. També presentava erosions als genitals, provocades per la violació. Des del centre mèdic s'avisà la Policia Local de Manacor, que obrí una investigació per localitzar el sospitós. Els agents de la UTC s'entrevistaren amb la víctima i l'endemà es desplaçaren a Cales de Mallorca i arrestaren el magribí, que no oferí resistència. Es tracta d'un individu de gran corpulència que mantingué en tot moment que era innocent.

La dona explicà que a causa de les pallisses i agressions part del mobiliari de casa seva havia quedat destrossat i contà, en concret, el cas d'una taula que el seu espòs li havia llançat amb fúria. També utilitzà una botella, un ganivet i un cinturó per «escarmentar» la seva dona. L'acusat ha estat posat a disposició judicial, però no ha transcendit la decisió del jutge. L'acusat, de 42 anys i nacionalitat marroquina, no tenia antecedents i continua sostenint que ell no l'havia agredida.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris