muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Quatre regidors cobraran 1.837 euros per tenir dedicació parcial

Tres regidors del PP i dos del PSOE poden sol·licitar aquest sou

Almenys quatre regidors dels 21 que formen el nou Consistori tindran dedicació parcial, fet que suposa dedicar dos terços de la seva jornada laboral a la Sala, i cobraran 1.837 euros bruts cada mes distribuïts en 12 pagues anuals. Aquesta modalitat, que abans ocupaven cinc regidors del PP, es repartirà en aquesta legislatura entre l'equip de govern i l'oposició. Així, per cada tres regidors un partit polític podrà comptar amb un regidor amb dedicació parcial. El PSOE té previst designar-hi, de moment, un regidor, Virgilio Moreno, i no descarta designar-n'hi un altre més endavant. Per altra banda, els dos regidors del Bloc i el d'Independents d'Inca podrien unir esforços i designar-n'hi un altre si ho desitjassin.

Una de les principals pujades salarials que està previst aprovar al ple de demà és la pujada de 650 a 1.000 euros per l'assistència al ple, que rebran els quatre portaveus municipals (Rafel Torres del PP, Xavier Ramis del PSOE, Xisca Vives del Bloc i Àngel Garcia dels Independents d'Inca). La resta de regidors cobraran 650 euros per assistència als plens, que es faran el darrer divendres de cada mes. Per altra banda, els nou regidors del PP que integren la Junta de Govern cobraran 450 euros setmanals per assistir-hi. Percebran aquesta quantitat setmanalment el batle Pere Rotger i els regidors Torres, Bartomeu Seguí, Rosa Maria Tarragó, Maria Payeras, Margalida Horrach, Lluís Ferrari i Josep Pastor.

Com ja passà la legislatura passada, dos regidors del PP tindran dedicació exclusiva i cobraran un total de 2.650 euros al mes. Els afortunats seran Joan Rubert (Participació Ciutadana, Fires, Dijous i Comunicació) i la regidora Rosa Maria Tarragó (Serveis, Parcs i Jardins). El ple de demà aprovarà també la designació d'un total de set persones com a personal de confiança, les mateixes que la legislatura anterior. La novetat pel que fa als assessors és la supressió de la plaça de coordinador de museu i la creació de dues places d'assessors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris