algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Roben a una família mentre atenia el motorista mort dissabte a Petra

Els sostragueren una bossa amb doblers i una càmera de fotos

Dissabte horabaixa morí un motorista després de sofrir una caiguda forta a la carretera de Petra a Felanitx. Diverses persones que passaven per allà s'aturaren per ajudar el motorista i una d'elles va ser víctima d'un robatori. Diumenge a vespre, aquesta persona envià una carta per correu electrònic a aquest diari, per explicar allò ocorregut i per mostrar la seva indignació. La carta comença de la manera següent: «Us envii aquest escrit perquè ahir, dia 23 de juny de 2007, vaig ser un dels testimonis de l'accident de la carretera Felanitx-Petra i m'agradaria que sabéssiu una cosa que ningú no explica mai als diaris».

L'home i la seva família davallaren del cotxe i ajudaren el motorista tant com pogueren. En aquest sentit, explica: «Mentre parlava amb el metge, aguantava la mà de l'home i li prenia el pols. El meu cunyat, un home anglès, i un altre motorista li feien el boca a boca per intentar reanimar-lo, seguint les indicacions del metge, amb qui parlaven per telèfon». «Us assegur que va ser un moment molt dur, però si encara no bastava haver hagut de presenciar un final tan tràgic, quan arribàrem a casa descobrírem que mentre auxiliàvem el ferit, qualcú havia entrat al cotxe i ens havia robat una bossa de mà», afegeix.

En aquesta bossa hi havia diversa documentació, un reproductor mp4, una càmera de fotos i doblers. En vista d'aquest fet el perjudicat es demana: «Quina tipus de societat tenim? Quina classe de gent sense escrúpols que, veient que altres ajuden un accidentat, ho aprofiten per robar?». «Això no surt als diaris i són notícies que ningú no llegeix perquè potser no interessa el tipus de societat que tenim a la nostra illa, una illa on podíem viure tranquils i ara ni per socórrer la gent no hi podem estar», exclama. El testimoni de l'accident acaba el seu escrit donant el condol a la família del mort i dient-los que «almenys, no sofrí, i gairebé durant una hora els sanitaris feren tot allò que pogueren».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris