algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

La Sala revisarà la llicència d'un camí dins sòl protegit a Muleta

GOB i Amics de la Terra denunciaren aquesta pista fa dos mesos

L'Ajuntament revisarà la llicència concedida dins la finca de Muleta, al port de Sóller, que donà l'anterior equip de govern. La llicència era per a una pista forestal per accedir a les edificacions que darrerament s'hi han construït (també amb llicència). Aquest camí, que afecta zones protegides per la LEN, va ser denunciat per Amics de la Terra i pel GOB, ja que sembla que no es va construir en el traçat marcat en el projecte que es va presentar a la Sala.

La denúncia es va realitzar al Consell de Mallorca i també a la Fiscalia de Medi Ambient, perquè pareix que tampoc no es va demanar cap informe d'impacte ambiental ni se'n va declarar l'interès general.

Segons les fonts consultades, la llicència s'hauria basat no en la realització d'una pista de nou traçat, sinó en la modificació d'un camí ja existent, tot i que els denunciants comprovaren després que a la zona afectada no hi havia cap camí.

Aquests dies s'han tornjat a veure màquines treballant i movent terres a l'indret. Fonts municipals han assegurat que tot i que hi ha intenció de revisar la llicència, de moment no es pot paralitzar res perquè hi ha un permís que encara no s'ha demostrat que s'hagi vulnerat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris