nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Rafel Torres: «Rotger és una de les millors armes del PP en l'àmbit autonòmic»

El president del PP d'Inca és coordinador d'àrees i es presentarà com a batle el 2011

Rafel Torres (Inca, 1966) és president del PP d'Inca des de fa dos anys. Està decidit que ell sigui el proper candidat popular a la batlia d'Inca i s'encarregarà aquests anys de ser primer tinent de batle i coordinador municipal i de gestionar les noves regidories d'Interior i d'Habitatge. Torres no es deixa arrossegar pels rumors d'una possible partida de Pere Rotger, que precipitaria el seu nomenament com a batle abans de les pròximes eleccions municipals.

-La partida de Matas pot precipitar la partida de Rotger d'Inca. Us veis com a batle abans de 2011?
-El batle és Pere Rotger i jo només som candidat. Aquesta legislatura serà complicada en l'àmbit autonòmic i l'únic que puc dir és que, sigui qui sigui el substitut de Matas, haurà de tenir en compte Rotger perquè té moltes capacitats i ha demostrat que és un gran gestor, és moderat, populista i és capaç d'aglutinar diferents opcions. Ara per ara, Rotger és una de les armes millors que té el partit i estic convençut que, com a líder o darrere d'un altre líder, és una eina que serveix per sumar. A partir d'aquí jo simplement som candidat i ara no és moment de precipitar-se.

-Vós gestionareu l'àrea d'Interior. El trànsit, juntament amb el manteniment, és una de les queixes principals dels ciutadans. Hi haurà millores?
-Per començar, hem creat una àrea nova amb la qual donam més poder de decisió al major de la Policia, que ja no haurà de dependre dels polítics per prendre algunes decisions i, a més, serà el nostre nexe d'unió amb els ciutadans. A més, continuarem apostant per la vianantització d'Inca. Volem que carrers com els Hostals, de les Garroves o el de Jaume Armengol siguin per a vianants, però el primer de tot és acabar l'obra del mercat cobert, que ens ajudarà a reordenar tota la zona del Born, que és la que ara està pitjor. Es preveu que el pròxim 15 de novembre aquesta gran obra estigui a punt, i llavors ja tindrem 750 places d'aparcament soterrat al centre. A partir d'aquí plantejarem canvis, però sempre mantenint la zona d'ORA i potenciant el centre per als vianants.

-Fareu els 200 habitatges socials que prometéreu?
-Sí, per a això hem creat aquesta altra regidoria que duré personalment. Amb la promoció de 77 habitatges socials del carrer de Mandrava, hem après que les promocions d'HPO requereixen molta feina, de gestió i d'estar en contacte permanent amb el ciutadà, que no pot dur a terme l'àrea d'Urbanisme. Jo ja em vaig encarregar d'ajudar molta gent amb aquella promoció i ara ho continuaré fent. La idea és que l'any 2009 ja hi hagi 100 habitatges nous i l'any 2011 els altres 100.

-El color polític d'Inca pot afectar les inversions que arribin?
-Esperem que no. Nosaltres, almenys, en demanarem tantes com en la legislatura passada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris