nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Soler: «Una majoria absoluta no és en cap cas una carta en blanc»

La batlessa, Catalina Soler, agraeix el suport que ha rebut del poble

Després d'un mandat en el qual ha hagut de suar llàgrima viva, quan quedà en minoria a causa del pas al grup mixt d'una regidora del seu partit, Catalina Soler (PP) ha tornat a revalidar la majoria absoluta de la qual la privà Montserrat Pérez.

-Com valorau la majoria absoluta?
-De manera molt positiva, perquè crec que la gent ens ha premiat per tres coses molt importants. Perquè hem fet tot el que prometérem, perquè hem tingut les portes de la Sala obertes a tothom sense fer distincions de cap classe, i hem estat premiats pel que ens suposà el cas de transfuguisme de Montserrat Pérez. De totes maneres, vull dir que en cap cas una majoria absoluta no és una carta en blanc.

-Novament com a batlessa, quines seran les vostres primeres actuacions?
-A banda de continuar la tasca d'aquests darrers quatre anys, ho tenim tot a punt perquè aquesta setmana comenci la reforma del carrer de la Caritat, que és un vial molt important per a nosaltres, ja que ens serveix d'accés al nucli antic de Felanitx. I entre els mesos de juliol i d'agost, començarem les obres de la futura seu de l'Escola Municipal de Música de Felanitx.

-I com a projectes de futur?
-Estam molt interessats a aconseguir un carril per a bicicletes que vagi fins a l'institut, i també que ens serveixi per arribar a la residència de malalts assistits. Per aconseguir-ho, hem d'aprofitar el traçat de la ronda de circumval·lació i parlarem amb la resta d'organismes i d'institucions perquè això sigui una realitat. I en la pròxima convocatòria del Pla d'Obres i Serveis del Consell, reclamarem inversions per reformar l'edifici de la Sala, que també és ben necessari.

-Us preocupa el fet que a les institucions de Palma, hi hagi probablement un Govern de color diferent del vostre?
-Gens ni mica. No me'n vull preocupar perquè hem estat triats democràticament i les institucions han de mirar pel bé de tots. Tenc un vot de confiança per al Govern nou. Amb tot, esperam per projectar el passeig per a vianants consensuat per a Portocolom i per conèixer l'estudi de dinàmica litoral.

-I les normes noves?
-Tal com vaig prometre, dins el mes de juliol aprovarem de manera provisional les noves normes subsidiàries.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris