nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Inaugurat amb gran èxit de públic el mercat de producció ecològica

L'objectiu de la iniciativa és facilitar la comercialització dels productes ecològics

69034

La gent que acudí al mercat ecològic podia triar entre diferents productes de gran qualitat.

El dia de Sant Joan fou l'escollit per realitzar la inauguració del mercat de producció ecològica que es va dur a terme al municipi de Santa Maria del Camí a les deu hores del matí. Aquest punt de venda exclusiva de productes ecològics es va ubicar dins el mercat dels diumenges d'aquesta població.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí i del Consell de Mallorca, és el de facilitar la comercialització dels productes ecològics i, a la vegada, mostrar-los directament als consumidors.

Així, una manera important de promocionar aquest tipus d'agricultura ecològica és aconseguir que els seus articles puguin arribar al mercat i, per tant, als consumidors. A més, els productors ecològics pensen que «si el fet d'aconseguir arribar al mercat es pot fer d'una manera directa, és a dir, sense que hi hagi intermediaris, encara és molt millor per a nosaltres». Aquest mercat ecològic de Santa Maria del Camí, el primer a Mallorca d'aquestes característiques segons explicaren diverses fonts del Consell de Mallorca, es podrà trobar també tots els diumenges en la localització de l'habitual mercat de Santa Maria.

L'organització d'aquesta mostra ecològica ha estat a càrrec de la Unió de Pagesos de Mallorca i de l'associació Foravila, amb el suport de la Mesa Agrària de Mallorca i el patrocini del Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Santa Maria.

El director insular de Relacions Institucionals del Consell de Mallorca, Josep Lliteres, assistí ahir dematí a l'acte d'inauguració del mercat ecològic de Santa Maria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris