nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Lucía Bosé llegeix el pregó de les festes enmig d'una gran expectació

L'actriu italiana afirmà que «Mallorca també s'ha apoderat del meu cor»

L'actriu italiana Lucía Bosé, veïna del municipi des de fa un any i mig, va ser l'encarregada ahir de pronunciar el tradicional pregó de les festes de Sant Pere. Bosé ha tingut l'honor de ser la primera dona, en la història de la localitat, que llegeix el pregó.

Hi havia expectació i nombrosos veïns volgueren assistir a l'esdeveniment, que començà amb la intervenció del batle Miquel Ensenyat, que es referí a l'actriu com una «dona polifacètica, amb coratge, que ha sabut trencar motlos i obrir horitzons».

Bosé va reconèixer que no domina el català, però així i tot va tenir la deferència de pronunciar-hi unes paraules. «Som aquí com un més en aquesta terra meravellosa que m'ha acollit amb tant d'afecte», manifestà.

Després indicà que tal com els ha passat a molts d'altres visitants procedents d'arreu del món, «Mallorca també s'ha apoderat del meu cor -assenyalà-. Ara consider Esporles la meva casa». De la mateixa manera, afirmà que en aquesta terra reviu «sensacions i records que em traslladen a la meva infantesa i joventut a Itàlia, quan la vida era plàcida i girava entorn de la casa, de taula, de la gent i del carrer».

«A Esporles gaudesc tant del contacte amb la naturalesa com de les xerrades quotidianes», assegurà.

També va esmentar George Sand, que va descriure el paisatge de Mallorca com «el verd de Suïssa, el cel de la Calàbria i la solemnitat del silenci de l'Orient: amb aquesta descripció sembla que pensava en Esporles», va manifestar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris