cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Un pèrit confirma a Latorre que el xalet d'Eugenio Hidalgo és il·legal

L'exbatle d'Andratx va construir sense el permís de la Conselleria

L'arquitecte i pèrit judicial Rafel Balaguer confirmà ahir que el xalet que es féu construir a Andratx l'exbatle d'aquesta localitat, Eugenio Hidalgo, és il·legal. El pèrit ja havia elaborat un informe en aquest sentit a instàncies del jutge que instrueix el cas Andratx, Àlvaro Latorre. Balaguer fou interrogat sobre la peça 56 del cas, que fa referència a la casa d'Eugenio Hidalgo a Cala Moragues. L'arquitecte explicà que es tracta d'una construcció il·legal que no compleix la normativa, ja que abans només hi havia una nau agrícola que Hidalgo transformà en habitatge. A més, afegí Balaguer, no compta amb els permisos que cal demanar a la Conselleria d'Agricultura.

Ahir de matí, el pèrit citat per Latorre comparegué dues vegades en qualitat de testimoni. L'arquitecte va haver de testificar en relació a dues peces separades sobre les quals ha fet informes tècnics. Balaguer entrà a declarar a les nou del matí i sortí a les deu parlant amistosament amb el mateix fiscal que l'estava interrogant uns minuts abans, Juan Carrau. Una hora més tard Balaguer tornà a entrar per declarar en relació a la peça 2.4 del cas Andratx, de la qual ell també havia fet un informe parlant d'una presumpta casa il·legal. En aquest cas es tracta d'un xalet a s'Arracó propietat d'uns estrangers. El pèrit confirmà davant Latorre que també és una construcció il·legal, duta a terme a partir d'una casa d'eines i unes parets antigues i amb una llicència que està mal feta. En aquest cas la fiscalia estigué representada per Pedro Horrach. En acabar la sessió, Balaguer també se n'anà acompanyat de Pedro Horrach, amb qui també anava parlant amistosament.

Ahir estigueren presents alguns dels missers dels principals imputats en el cas Andratx. A les nou es personaren Juan Luis Matas, que assisteix l'exzelador municipal, Jaume Gibert, i el professional que defensa Eugenio Hidalgo, Rafael Perera. Matas també estigué present en la segona sessió, a la qual assistí amb l'advocat Gabriel Garcías, que defensa l'arquitecte Joaquin Ozonas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris